Helgen i bilder

I helgen har vi varit på två kalas. Det första var hem till finaste Familjen Forsberg, där Camilla fyllt 30 i somras och David fyller 35 nu i höst. Ludwig fyllde 2 år i juni. De hade 65 års kalas i somras som vi tyvärr inte kunde gå på då vi var på semester. Sussie och Robin kunde inte heller gå på deras fest, så nu bestämde vi oss för att fira dem tillsammans. 
Camilla är Nellies gudmor, så hon ville göra ett födelsedagskort från henne och Selma. Så duktig! <3
Det konstiga är att jag tog inga kort på värdfamiljen?? Hjärnsläpp! Försökte sno bilder från Camillas blogg, men det gick inte.. Hmmmm ;)
Vi fick massa smaskigt att äta kyckling inlindad i parmaskinka, med balsamicosås och färsk pasta till det. Mums.. Lite ostar eftermaten och sen det bästa äppelpaj med havssalt. så himla gott! Den ska jag verkligen göra nån dag. Vi satt och pratade och pratade! Mycket, mycket trevligt kväll.
På söndagen var det dags för nästa kalas, då Ebba fyllt 5 år. Så i bilen till Edsviken där Nellie och jag blev avsläppta av Selma och Conny som skulle vidare på babysim. Anna och David hade fixat så himla fint. Super goda cupcakes, kolabröd, rosa prinsesstårta, (givetvis) och mycket annat gott. Barnen lekte både ute och inne så vi dagismammor kunde sitta och fika i lugn och ro, och uppdatera oss vad som hänt sen sist. Mysigt!
En härlig helg som gick så fort, så fort och idag är det redan onsdag och nu är det dags för Nellie att spela fotboll. Så heja NSK! :)
 


 
 

Kommentarer
Postat av: Grönan

Vilken fokuserad fotbollstjej! Heja Nellie och NSK!

Svar: :-) Kram
viibacken.blogg.se

2012-09-19 @ 21:24:57
Postat av: mormor

bra dag att göra äppelkaka 12 okt skulle bli sååå uppskattat

Svar: Mmmm, om du är snäll så får du smaka! ;)
viibacken.blogg.se

2012-09-20 @ 08:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0