Underbar helg..

med familjen. Vi har haft fullrulle hela helgen, älskar när vi är supereffektiva och hinner med mycket.
Så detta är vad vi har gjort,
Lördagen fick jag lite sovmorgon till 08.15, när jag smög upp med Selma på armen, så satt Nellie i soffan sådär morgonmysig, med rufsigt hår och i nattlinne, utvilad och glad. Selma och jag fick oss varsin härlig godmorgonpuss, kan dagen börja bättre. Min fina Conny stod i köket och gjorde äggröra med bacon! Han är bara bäst, vi hjälptes åt med resten av frukosten. Och åt och njöt!
 
Gjorde oss iordning för dagens fix och trix, började med en utförsäljning av barnkläder som C fått nys om på Södermalm. Handlade lite kläder till barnen för nästa sommar, klänningar och ett par riktigt coola byxor till Selma. Vi bunkrar på oss lite eftrsom vil vill åka till Thailand i mars. 
 
Efter det så åkte vi till Ikea som jag mobilbloggade om. Där blev det matstol, brickbord, dyna till Selma, galgar förvaringsväskor. och så glömde jag stearinljus!! Hur kan man glömma stearinljus på IKEA??
 
När vi skulle gå in på IKEA så stod fästingambulansen utanför. Vi bestämde oss för att ta fästingspruta. Jag och Nellie tog, det kändes nästan ingenting och Nellie var så duktig och fick välja en klubba som belöning. Nu ska vi bara komma ihåg att ta nummer 2 om ca två veckor. Nellie är med sitt dagis mycket i skogen så det kändes skönt att det äntligen blev av.
 
Efter Ikea åkte vi till Media Markt, där vi skulle kolla på tvättmaksin/torktumlare i ett. Men vi blev avrådda att köpa det, då det sliter mycket på kläderna. Trumman görs på ett sånt sätt att den ska passa för både tvätt och tumling, och kläderna blir slitna och noppiga.
Vi kollade på andra alternativ, och fastnade för ett monster från Bosch, den gör typ allt själv! ;) Den väger tvätten och doserar tvättmedel där efter. Den har alla finesser som finns. Och den var nersatt otroligt mycket i pris. Torktumlaren har små korgar så man kan ställa in tex skor, man kan t om torktummla sidenblusar.. WOW! Me like!
Torktumlaren fick vi också ett mycket bra pris på, så vi fick båda till vad bara tvättmaskinen kostar. Ändå mycket pengar, men vi kände oss sååå himla nöjda.
Vi beställde även hemkörning, montering och hämtning av gamla maskinen. Där drog C en lättnande suck! ;)
Så idag mellan 13-15 får jag hem våra monster, ska bli så kul att tvätta nu när vi har riktigta grejer.
 
Efter det hem och monterade upp vår nya kökslampa som vi köpte i Kalmar, blev jättebra! 
Conny och Nellie var ute på gården och lekte medans jag röjde lite hemma och förberedde maten.
Grillad Flap Steak och mozarellasallad, med Stubbs grillsås! Mums.. Och några glas rött till det, innan vi stupade i säng.
 
Söndag, 
Vi rensade i vårt förråd under trappan, tog fram ny storlek på Nellie gamla kläder till Selma, gjorde iordning där våra nya tvättmonster ska stå.. Åt lunch, sen var det dags för att åka till Bergshamra där Selma ska börja på babysim!
Selma älskade att bada, men vi fick henne inte att sova innan, så i slutet var hon väldigt, väldigt trött. Jag ammade henne och hon somnade medans hon åt.. Stackars pluttan, så söt!
Sen blev det Bauhaus (?) där sprang C in själv för nu hade vi två sovande barn i bilen. :) 
Stannade för favorit Girosen i Alvik, åkte sen hem la in saker på blocket.
Bokade biljetter till svärföräldrarna på Jesus Christ superstar på Göta lejon i slutet av september som de fått av oss i födelsedagspresent. 
Förberedde inför dagis och Nellies månadgsutflykt till skogen..
Sen stupade jag i säng efter 23, spelade R innan jag somnade gott!
 
Måste också tillägga att vi har ju en minitonåring här i huset,med allt vad det innebär... Men denna helgen har vår underbara, härliga, roliga, söta, hjälpsamma, snälla tjej visat sig. Och det har varit underbart att få umgås och prata med henne.
Älskar dig så mycket, Nellie!
 
Så de var väl vår helg.. :)
 
Lite suddiga bilder då jag fick ta dem i smyg! Det var fotoförbud...

Ikea

Nu tittar vi inte på ngt annat än det vi bestämt innan!!!!
Gissa vem som sa det?? :))


Smakportioner!

Selma är ju en glad och rund liten tjejja! Som verkligen älskar sin mammas mjölk. Det leendet jag får när tutten åker fram är obeskrivlig! Söt unge!
Med Nellie började jag fuska redan lite innan hon blev fyra månder. Nellie var också alltid lite före i utvecklingen.
Nu säger Livsmedelsverket att man ska vänta till 6 månader, men jag tycker att det avgör varje mamma & pappa själva, som känner sitt barn bäst!
Så nu har Selma testat både gröt och majs och potatispur'e. Båda mottogs med lite skeptisk min, tror mest för konsistensen, tills ett brett leende kom fram och hon gapade efter mer!! 😍
När vi äter nu så följer hon varje rörelse vi gör, nästa sked kan ju vara till henne!!
Vårt lilla matvrak!!



Fler bilder...

 

Lite bilder från kvällen.. <3

 
                                  Det kommer fler sen.... :)

40 år

Jag fyllde 40 år nu i somras.. Ja, jag vet man kan inte tro att det är sant! ;-)
 
Funderade mycket och länge hur jag skulle fira, ingen fest alls, stor fest, bara släkten, släkten och vänner eller bara vänner. Jag har de senaste åren trott att på min 40 års dag, då ska jag vara i NY, min drömstad. Men eftersom älsklingens och min Löööwe weekend till Köpenhamn förra året, resulterade i vår underbara lilltjej, var det inte ett alternativ. 
När jag satt och funderade så kom jag på att det var fotbolls EM, kollade upp om Sverige spelade och givetvis.. Mot England.. Kul att ha ett gäng med killar här som egentligen bara vill se fotboll.
Då kom jag på den geniala idéen Jag bjuder mina tjejkompisar, vet att vissa är fotbollsstokar men de kan se en stund på matchen hos mig.
 
Jag skickade mail med inbjudan till ca 27-28 personer, och till min stora glädje tackade 19 underbara tjejer JA!
Fick frågan vad jag önskade mig så, jag sa till min älskade vän Anna G (som är gudmor till Selma) att bidrag till NY resa eller bidrag till LV-väska.
 
MIn snälla syster Annelie kom upp på onsdagen och vi lagde maträtt efter maträtt, skrattade, bröt ihop, åkte och handlade det jag missat, drack vin.. Jisses vad vi kämpade i köket. Tack ännu en gång bästa syster för all hjälp!
Du är underbar! <3
 
På torsdags eftermiddagen kom finaste Carina från Gbg, så henne satte vi i jobb med engång! :) Så vi lagde mat och fixade i dagarna tre. Stort tack till dig med, tur att vi fick skratta ännu mer i stressen! Love u! 
 
Fredagen vaknade jag (ok jag sov räv) av skönsång från min älskade familj, som kom med paket, teckning och tända ljus. Carina smög bakom.. ;-)
 
I det lilla fina paketet (älskar små fyrkantiga paket) fanns det en helt fantastisk ring. Jag blev helt överväldigad, den var så otroligt vacker. Den 15 juni är även vår förlovningsdag, då C friade till mig på min 30 årsdag. Han skulle fria efter att klockan slagit 24, men han såg fel på tiden, så det blev samma dag. :) 
Carina frågade mig senare om jag inte blev glad, för hon tyckte att jag inte reagerade så mycket. Men jag var nog lite chockad, så det blev kanske inte hoppa i sängen reaktion, men jag blev överlycklig för den fina ringen. Den pryder mitt finger så perfekt! Tack min älskade sambo och mina barn! Ni är mitt allt, älskar er!
 
Vi hade bestämt att Conny och Nellie skulle efter dagis/jobb åka till Anders och barnen, se fotbollen och sova över. Selma fick stanna hemma då hon blivit mjölkallergisk och inte kan äta ersättning. Stackars liten!
 
Eftermiddagen kom och jag fick blomsterbud, och fina kort med posten, sms och fina telefonsamtal, mail.. Kände mig så firad. :)
 
Anna G kom efter jobbet, hjälpte till med det sista i köket, Anna hade också hjälpt mig att ta fram en del av recepten till buffén, för är det nått Anna är bäst på så är det mat! Att gå hem till Anna & Anders på middag är en underbar upplevelse för alla sinnen. Båda är så fantastisk duktiga på att laga mat och har den rätta fingertoppskänslan.
 
Carina hjälpte till att fixa mitt hår, med sin ghd (?) plattång som man lockar med?? Både det då inte hetta locktång?? Jaja, strunt i det.. Annelie hade mött upp Sofie på stan, Sofie är min fina systerdotter och guddotter, och de kom med fina blommor.
Vi tog oss lite Champagne och inväntade min härlig vänner.
Alla kom och det var underbart, en del hade jag inte sett på mer än 1 år, andra bara för några dagar sen.
Varje gång jag kramade en ny vän så fick jag gåshud, så lycklig att de var här för min skull.
 
Vi bad alla att gå upp på terassen, där det väntade välkomstbubbel och snittar. Jag hade verkligen vädergudarna med mig, varmt och soligt (nästan för varmt ett tag) 
 
När alla kommit så skålade vi, sen sjöng de för mig och överlämnade två paket och ett kort. Kortet såg jag direkt att det var Anna G med sin fantastisk fina handstil skrivit. Tårarna fyllde mina ögon och rösten stockade sig när jag läste det fina orden som var skrivna till mig... Så fint!
 
Paketen, trodde jag skulle svimma ett litet paket från LV och ett stooort! Jag stod nog bara och sa nej ni är inte kloka... Innan jag ens hade öppnat.. 
I det lilla paketet var det en plånbok från LV så himla fin!! (men då jag fick en plånbok från Mulburry av min sambo med familj förra året kände jag att den byter jag mot ngt annat)
I det stooora paketet var det en LV väska precis en sån som jag önskat mig bidrag till!!
Mina underbara fina vänner hade köpt väskan och jag var så glad och lycklig!!
Jag fick posera för lite bilder med min fina ring och fantastiska väska! :)
 
Senare gav min älskde vän Camilla F (som även är gudmor till Nellie) en liten fotobok med bilder från de åren vi känt varandra, så himla kul att se alla bilder och vilka minnen de framkallade, älskar att få sånt!!
Glömde skriva att flera stycken hade jättefina blommor med sig, och jag fick även en bukett med pioner från hela gänget. :)
 
Vi åt av buffén och drack rosé och tequila rosé, och sen lite mer rosé och lite till... Maten var lyckad och när nån frågade om maten var caterad, sträckte Annelie, Carina och jag på oss lite extra. Kvällen blev bättre än vad jag kunnat tänkt mig, kände mig så firad och det bubblade av lyckokänslor i hela kroppen!
Men tyvärr så går den så fort...Jag kände att jag inte hann att prata så mycket med alla som jag hade önskat.. Annars så hann jag med att sjunga i babywatchen, dansa lite, och skratta mycket... :)
 
Min älskade syster och systerdotter hjälpte mig med Selma så jag kunde vara med mina gäster. Tack söta NI! Sofie som för övrigt väntar en egen liten bebis i oktober! <3
 
Sista gästen gick hem vid strax efter 3.30, så det var en trött tjej som stupade i säng, men ack så lycklig! Somande med ett leende på läpparna.. :)
 
Tack till alla ni som hjälpte mig, ni mina kära gäster, för presenter, blommor, fotobok och fina ord. Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet och ödmjukhet att få ha så fantastiska vänner som ni! Jag glömmer aldrig denna dag/kväll/natt!!  Tack! <3
 
Ps jag publicerar lite bilde,r är det nån som inte gillar bilden får ni säga till så tar jag bort den
 
 
 
 
 

Lite fika innan vi fortsätter...

Skogens guld!! :)


Lördagsmiddag! Mums..

Ikväll har vi ätit kantarell risotto och en bit Top Blade till det.
Första gången som vi åt det köttet.
Top bladen var mycket mör och god. Det går en stor sena genom köttet som man antingen äter runt eller skär bort. Vi köpte den på Ica och deras nya sortiment US beef.
Men det godaste var kantarell risotton en riktig 10 poängare.
Jisses skulle kunna äta direkt ur grytan. Men se sånt kan man inte göra när man är mamma, då ska man uppföra sig.. ;)
En bild på maten kommer nedan!

Och just det vi var i skogen och plockade blåbär en mysig liten utflykt till skogen runt hörnet. Egentligen är det inte klokt, vi bor på Östermalm men har två minuter till skogen. Vi har det bästa av allt, pulserande stadsliv och naturen runt knuten. Stockholm är underbart!
Trevlig lördag på er!


Gissa vad vi gör??? :)


Torsdag nej det är ju...

FREDAG!!
Tjooohoo vad härligt!
Jag var tvungen att fråga min kära vän Gården Anna, vilken dag det var idag, är helt dagvill nurförtiden..
Gården Anna heter givetvis inte så, men jag har många fina Annor i mitt liv och detta är för att veta vilken Anna som jag menar!

Vad har hänt idag, lämnat på dagis, ammat, tvättat, sorterat strumplådan, behövdes verkligen! En fråga: Vart tar den andra strumpan vägen?? Finns det en strumptjuv nånstans eller är det någon i mitt hus som har strumpfetsich,(vet ej hur det stavas) och stjäl strumpor från tvättstugan!?? För hur kan det saknas så många strumpor??
Så nu är det fräscht bland strumpor och sockor..Och de nyinköpt ligger där så fina..
Dammat och dammsugit, ammat, ätit lunch..druckit kaffe, planerat kvällsmat, duschat, ammat och nu dags att hämta på dagis. och vad händer då??? jo hela himlen öppnar sig och det öser ner, precis som igår vid hämtning!! Jag säger som Helen TYPISKT!!! ;-)
Trevlig helg på er!!

Inga kommentarer..

Jag börjar att förstå Camilla lite mer nu gällande bloggandet. Jag tycker att det är kul, men sååå tråkigt när ingen kommenterar det jag skriver. Behöver inte vara någon lång svada, men bara ett hej jag har läst osv..
Så är vi överens, jag skriver och ni ger någon form av respons!? :)

Vad har hänt sen sist..

Dagarna går så fort..
 
Tisdag
 
Nellie hade sin första dag på dagis efter sommaren. Det var en tjej som var uppe och studsade på en sekund när Conny väckte henne, så himla taggad för att gå och träffa sina kompisar efter 5 veckor. Så det var en lycklig tjej som höll mig i handen och pladdrade glatt på om allt och inget när vi gick de få metrarna till dagis.
För ni förstår att fr om nu så tillhör min tjejja den STORA gruppen, och det har hon längtat länge efter!! :)
 
 
Selma och jag åkte till BVC på Martina. Min lilla tjej vägde vid 3 månader 7 870 g, så nu var vi spända på vad som hade hänt fram till 4 månader och 15 dagar...
Taaaaddaaaaa kolla in 9 240 g KÄRLEK!!
Jisses jag undrar vad det är som jag har i tuttarna, måste vara världens gräddigaste och godaste mjölk! :-)
Selma är en liten mjölkgalning hon älskar verkligen att äta. Hon äter var tredje timme ungefär, på nätterna är det lite längre imellan men hon äter 1-2 ggr. Jag ligger och ammar och jag tycker inte att det är jobbigt. Så mig gör det ingenting, fast visst fanken vill jag helst sova en helnatt. 
 
Mina fina tjejer
 
Onsdag
 
Åkte jag och handlade direkt efter jag lämnat Nellsan på dagis.Selma somnade gott i bilen så jag fick dra två vagnar, lite knöligt men det gick. Blev så sur i affären..Jag handlade allt och hade bara blöjor kvar som var helt slut hemma. För andra gången så är stl 4 Libero slut. Finns stl 4 up & go men det är bara jobbigt att använda innan Selma börjar gå. Jag ber att de i kassan ropar på personal till blöjorna.. Men ingen kommer jag står där med frys och kylvaror. Får gå och säga till en tjej från kundtjänst igen, hon kallar igen på personal..Tillslut kommer det en tjej som kollar på nån apparat att det ska finnas stl som saknas i lager, hon går för att kolla..Står och väntar en bra stund till hon kommer tillbaka och säger att det måste vara ngn som har inventerar fel för det finns inga på lagret.
Men det sa ni ju förra gången med, sist jag var här för 5 veckor sedan??  Inget svar på detta..  Hon bad dock om ursäkt. Jag gillar ICA Kvantum i Värtan ivanliga fall men i onsdags det var mycket som saknades i hyllorna..Inte minst blöjor.
Blöjor var jag ju tvungen att ha så jag tog stl 5 som börjar från 10 kg, och än så har det inte läckt iallafall.
Medans vi var iväg och handlade hade det blivit strålande väder, UNDERBART!
 
Jag gav Selma mat, åt själv och bytte om till sommarklänning, lade Selma i vagnen. Jag ringde på hos våra fina grannar som hjälpt oss med vattning och tagit hand om posten i 4 veckor. P öppnade, M åg och sov de skulle haft bebis för 12 dagar sen, men bebisen trivs så bra i mammas mage att h*n vill ligga kvar där och mysa. :) Jag lämnade över en ljussstake som vi köpt på Paradis Verktstan i Färjestaden, som tack för hjälpen. Vi har verkligen toppen grannar! :)
(mötte P lite senare i trappan, han sa tack för den jättefina skålen.. Han såg nog att jag såg lite frågande ut så han ändrade sig snabbt till jag menar ljusstaken..) Hehe karlar!! :) 
 Selma och jag tog en promenad bort till Apoteket för att köpa salva som ska ta bort hennes mjölkskorv. Det var så himla skönt nästan hett ute, I Love it!
När vi kom hem hann jag ligga i solen en halvtimme innan det var dags att hämta Nellie på förskolan. (bäst jag skriver förskolan ibland annars blir min älskade systerdotter galen på mig ;) )
Vi gick till gården brevid där Nellie lekte med Oliver och Christian. Fullrulle på ungarna, medans vi vuxna får lte tid att snacka. Alltid lika kul att prata mat och recept med Olivers pappa V. Igår kom vi in på svamp, och V berättade att han plockat så mycket svamp i år och förvällt. Jag har aldrig direkt plockat svamp och frågade om tips på ställe, V erbjöd mig att följa med honom på söndag så det bokade vi! Ska bli så himla kul, får hålla tummarna för uppehåll. Nu är det största problemet vad jag ska ha på mig. En sak som ska med är myggmedel, de små jäklarna älskar mig!! :(
 
Nedan lite bilder från sommaren
Våran underbara glada tjej, så här är Selma nästan alltid, go och glad ! <3
 
Jag och Selma busar
 
 Finaste Nellie redo för Kalmar stadsfest med mormor & morfar! <3
 
Två av mina älsklingar i Fulvik
 

Lek på gården!

Skönt att bara gå ut och få lite luft efter förmiddagens städ och uppackning. Nellie är i extas och leker på alla lekplatserna som att hon aldrig lekt där förr. :) Är inte klar hemma än på långa vägar, jag passar på att rensa och städa innan jag lägger in allt igen. Känns härligt att det blir fräscht inför hösten.


Home sweet home!

Äääntligen hemma igen efter 5 veckor. Skönt att komma hem till sina egna saker, fast att vi har haft det så himla bra, så är hemma alltid hemma.
Ska inte skriva så mycket för här är det mycket att göra. Men jag ska visa det första som Mitt Stora Hjärta gjorde i sitt rum efter att varit ifrån sitt rum i 5 veckor.. Underbara unge!! 😃

Men idag var det mer den härliga hippie stilen som gäller!! ❤😍


Min klänning..

Selma sover sött i sin vagn. ❤ Hon har på sig en klänning som jag hade när jag var 6 månader. Men våran älskade lilltjockis kan vid 4 månader bara ha den som topp, och då kan jag inte knäppa översta knappen! :)


Sjukstuga!!

Jaha, då har jag också åkt på en rejäl förskylning..Nellie har hosta men i övrigt klarat sig bra, och Selma hon snorar och hostar. Varje gång hon hostar så avslutar hon med en nysning, så söt. Men jobbigt för henne, lillskrutta.  Det var inte så jag hade tänkt att sista veckan innan vi åker hem skulle vara. I mina tankar innan semestern så skulle vi komma hem brunbrända, utvilade osv.. Nja inte så bruna som jag trodde och just nu känner jag mig ganska vissen. Men, men det går över till jag gifter mig som min kloka mor brukar säga. Och när det blir kan jag nog se mig i stjärnorna om...Men det inlägget gör jag en annan dag! ;)
 
Vad har då hänt de här dagarna låt mig se..
 
I onsdag så hämtade farmor, farfar och fina kusin Emma Nellie. De begav sig till Rocknebymarknad som är en stor och känd marknad här i Kalmar. Medans de var iväg så gjorde mamma och jag lite ärenden och handlade, imellan lunch för oss och amning för Selma.
Nellie kom tillbaka mycket nöjd, Emma hade köpt typ alt hon pekade på en jääättefin Justin Biber (?) t-shirt, vattenfärger, ballong i form av en häst, och nyckelring som en conversesko.
 
Det var bara för Nellie att svida om för nu stod mormor och väntade otåligt för att åka med Nellsan till Kalmar Slott där Duran & Mollan väntade. Om jag förstått det hela rätt så är det lite barnallsång, teater blandat.
Nellie var mycket nöjd när hon kom hem, hon hade t om fått sjunga i mikrofonen. Men det var lite otur för just den sången kunde hon inte..
 
När klockan närmade sig 18 så satte sig Nellie och jag i bilen (S fick vara hemma hos mormor & morfar med sin förkylning) för att åka till Emma och André, och titta på deras nya lägenhet. Lägenheten var superfin, och de hade inrett den så himla snyggt. Passar dom perfekt. Nellie och jag hade med oss en inflyttningspresent, det var ett jättesnyggt tårt/pralin/ljus/kak-fat från Rice, det var illrött. Jag hade lite koll på att Emma och André hade rött och svart i vardagsrummet.. :)
 
Vi åt plockmat bestående av olika korvar som var inköpta på marknaden, sala, ostar, gucamole (?), nachoschips, morötter och gurka. Trevligt och gott! Men det bästa var efterrätten som Emma hade gjort!! Sorbé i två smaker jordgubb och apelsin!! Jag säger bara mums!! Nu måste jag köpa en glassmaskin. Conny och jag gav bort en till mamma och pappa i julklapp, men nu måste vi nog införskaffa en själva. Vi såg på handbollen som var en riktigt nagelbitare. Jisses trodde aldrig att de skulle klara det. Men tur att jag hade fel!! Go Sverige!! :) Efter handbollen begav vi oss hem till mormor och morfar, för att ge Selma lite mat. Och innan mina bröst sprängdes.
 
Torsdag
Jag vaknade riktigt risig ont i halsen och det spände upp mot öronen. Men, men har jag två barn är det bara att ge sig upp fast att jag bara kände för att dra täcket över huvudet.
Men lite bättre kändes det efter frukost och lite Alvedon. Jag fick sms från svägerska Sofie, som undrade om vi ville hitta på något. Jag ringde upp och berättade hur jag mådde för att hon skulle får avgöra sjäv om hon fortfarande ville träffas. Vi bestämde att mötas på Skälby. Skälby är en 4-H gård som ligger här. Den är helt fantastisk, en gigantisk lekplats med allt som barn älskar att göra Jag har inte sett något i Stockholm som slår denna lekplats. Där finns givetvis också djur,barnen får gå in till kaniner, marsvin, getter och klappa. Hästridning är ju också väldigt uppskattat. Men vädret var inte helt på vår sida, ömsom sol ömsom regn och det växlade väldigt. Men lite hann barnen att leka imellan och vi fikade när det regnade som värst. Mysigt för kusinerna att leka. Fast att söta Enya mest vill gunga och Nellie var runt som en tornado från en sak till en annan.. :)
 
Fredag
Idag vaknade jag upp ännu sämre, inget kul alls!! Det enda positiva är att min älskling kommer hit från Stockhlm idag. Vi har längtat så mycket efter vår pappa, det känns tomt när vi inte är tillsammans alla fyra!
Barnen mår bättre, men jag nej usch vad det är tråkigtnär man mår såhär!!
Jag har kört två omgångar av min kära svärmors förkylningskur, som består av varmtvatten eller te, honung och whiskey. Detta är för övrigt en av de två gånger som min svärmor dricker whiskey den andra är i Irish coffee ;)
Blir nog mer lite lullig än frisk, och då tänker man inte på hur man mår så jag vet inte riktigt om den hjälper. Men gott är det! ;)
Kalmar stadsfest började igår men som det känns nu så stannar nog jag och Selma hemma så får kanske mormor, morfar och Nellie gå en sväng och kolla, var staden har att erbjuda.
 

Mitt stackars Lilla hjärta!

Mitt älskade Lilla hjärta S på 4 månader, har blivit sjuk för första gången.. :( Så inatt har det inte blivit mycket sömn för någon av oss. S somnade aldrig riktigt igår kväll utan bara slumrade ytligt, imellan sina hostattacker och nysningar. Hjärtat går nästan sönder när jag ser ur hon kämpar för att få luft mellan hostattackerna. Hon är ju så liten..
 
Tillslut somnade vi nog båda av ren utmattning vid 4 snåret, sov till 6:30 innan det var dags för mat. Hon har sovit nu på förmiddagen i sin babybjörn stol. Där kommer hon upp mer med huvudet och kan andas bättre.
Märks att S inte är bra och att hon är trött för hon har sovit över sin mattid nu på förmiddagen, och det händer inte ofta med mitt lilla matvrak.

På tal om matvrak så ska det bli intressant och se hur mycket S har gått upp under sommaren, och hur lång hon har blivit. Sist jag var med henne på BVC 27/6 (3 mån) så vägde hon 7 870 g och var 62,6 cm. Så det är mycket att älska på vår tejja! :) Nu ska vi till BVC nästa veckaoch mäta och väga så då får vi se hur mycket som har hänt under sommaren.

Vi går på BVC på Martina som ligger vid Sophiahemmet, och är mycket nöjda. Vår barnmorska heter Martina och Martina är döpt efter henne. Kul! Ska fråge henne nästa gång hur det kommer sig.  Martina brukar ibland svara på läsares frågor ang barn i Laila Bagges blogg http://blogg.mama.nu/lailas-blogg/

Kommer fortfarande inte in på bloggen via min mobil, så bilder får vänta tills jag kommer till Sthlm igen. Använder mamma och pappas dator och har ingen sladd så att jag kan ladda ner bilder.

Nä nu måste jag väcka mitt Lilla hjärta så hon får i sig lite mat.

 

 


Fynd!!

Någonting som jag enligt mig själv och mina kära vänner är duktig på så är det att fynda! :)
Och när jag "tjänar" som man alltid gör på fynd, infinner sig en enrom lyckokänsla!! Här har min fina sambo C ibland lite annorlunda åsikt än mig gällane själva "tjänandet".. ;)
C är en fantastisk man på många sätt, och ett sätt som jag älskar är att han också gillar att shoppa. Dock lite minde än jag. Enda stället som han ibland får lite panik på är Ikea. Då ska vi bara titta på det som vi pratat om innan vi åkte dit, så lite avvikelser som möjligt! :) Jag tror att det är ett vanligt fenomen bland män i allmänhet.
 
Nu blev det lite sidospår jag skulle ju berätta om mina fynd idag...
 
Mamma, jag, N & S körde bort till Modehuset en sväng idag.  I en affär hade de idag halvareapriset = me like!! :)
Jag handlade följande:
 
två svarta capribyxor (varför två svarta, jo för de var inte lika i modellen ett par har dragkedja på benet och det andra paret har snörning. Och jag kunde inte välja)
ett par vita capribyxor
en svart klänning
korallfärgad tröja
jacka
svart kjol
beige omlotttröja
12 par strumpor
Och detta till de förnämliga priset av 962 kr, det kallar jag FYND!!!
 
Jag tog kort på fyndet med mobilen, men jag kan inte logga in via telefonen den säger bara fel vid inloggning försök igen?? Camilla har du ngt tips?
 
 
 

Oj, en blogg!! Hur gick det här till??

Jo, det är mycket tack vare "tjat" från min älskade vän Camilla som själv har två bloggar. Och för att våra älskade familjer som bor i en annan stad ska kunna läsa och se vad vi har för oss.
Vi är en familj bestående av min sambo C och T (som är jag) och våra underbara älskade barn N på 5 år och S på 4 månader. Detta får bli mitt första inlägg..Hihi Kul att vara igång. Har jag varit duktig nu Camilla? ;) 

RSS 2.0